Gå til hovedindholdet
MENU
Aula_close Layer 1

Mad og måltider

I Vindsuset har vi et køkken, hvor der hver dag laver lækker, økologisk og varieret mad til børnene. Vi tilbyder morgenmad, formiddagsmad, frokost og eftermiddagsmad hver dag. 

Vi spiser kød i et begrænset omfang og har i stedet fokus på at få masser af grønt og bælgfrugter på tallerkenen. Derudover arbejder vi aktivt med madspild og genbruger ugens rester i de retter, hvor det giver mening. På samme måde er vi opmærksomme på, hvor meget mad der kommer ud på bordene, så vi ikke øser mere op, end vi kan spise. 

Vi har fokus på madmod og inddrager ofte børnene i køkkenet gennem madaktiviteter, hvor de får lov til at være med til at bage eller skrælle grøntsager. Køkkenet er en naturlig del af vores pædagogiske arbejde, og vi har ofte et tema, der knytter sig til køkkenet - det kan for eksempel være et grønt tema, fisk eller madspild.